Hopp til innhold

Kunngjorde forlovelse i egen avis

Ved hjelp av denne notisen i egen avis gjorde mediemogul Rupert Murdoch det klart at han skal gifte seg med eksen til Mick Jagger.

Jerry Hall og Rupert Murdoch

Jerry Hall og Rupert Murdoch rykket inn denne notisen i The Times tirsdag.

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Rupert Murdoch (84) trengte neppe å betale for seg da mediemogulen rykket inn en notis i The Times for å fortelle at han har forlovet seg med skuespilleren og modellen Jerry Hall (59).

Notisen sto på trykk i spalten for fødsler, dødsfall og giftermål, og lød slik:

«Herr Rupert Murdoch, far til Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace og Chloe Murdoch, og frøken Jerry Hall, mor til Elizabeth, James, Georgia og Gabriel Jagger, er glade for å kunne annonsere at de er forlovet».

Superpar

Mediemogulen eier avisen som trykte notisen, i form av han er styreformann og hovedeier i 21st Century Fox og News Corp, to av verdens ledende medieselskaper. Han har vært gift tre ganger tidligere.

Jerry Hall fra Texas i USA har fire barn med Mick Jagger, frontfigur i Rolling Stones, som hun var sammen med i cirka 20 år. Hun var en av de mest fotograferte supermodellene på 1970-tallet.

Forholdet deres ble kjent i oktober, og de kom blant annet sammen til Golden Globe-utdelingen i Los Angeles natt til mandag.

Mick Jagger og Jerry Hall

Jerry Hall var sammen med en annen av klodens mest kjente menn i 20 år, nemlig Mick Jagger.

Foto: Anonymous / Ap

Verdt 100 milliarder

Australskfødte Rupert Murdoch er ifølge BBC den 77. rikeste personen på planeten, og kan skilte med en formue på nærmere 100 milliarder kroner.

Ifølge BBC er det en familiestiftelse som styrer 40 prosent av aksjene i Murdoch-imperiet. At Murdoch har fått barn med flere ulike kvinner skal ha vært med på å komplisere et eventuelt arveoppgjør.

Murdoch er en svært omstridt figur i mediebransjen, noe som startet med en hard arbeidskonflikt med britiske avisjournalister på midten av 1980-tallet. De siste årene har han vært i søkelyset i forbindelse med at den Murdoch-eide, nå nedlagte sladreavisen News of the World systematisk avlyttet kjendiser.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.