Hopp til innhold

Frikobleri - en annerledes radiofortelling

I denne "fragmenterte fortellingen" av NRK Radios Tiril b Bjørkvold blir du og dine valg en del av helheten. Ikke bare programskaperen, men også du som betrakter bidrar til historien gjennom valg av perspektiv. Dette er en helt ny form for lydlig-visuell historiefortelling som ikke er mulig uten internett.

Frikobleri - handler det om skogbruk? Eller MacDonalds? Eller ser du ikke skogen for bare trær? Finn ut selv!

Bruksanvisning:

Klikk på linken nedenfor. Ta deg litt tid og lytt til det du hører, før du går videre i historien. Etterhvert vil du forstå sammenhengen - og få et grunnlag for å velge hva og hvem du vil høre på.

Frikobleri

av Tiril b Bjørkvold

Du møter:

Frikobleri

Gerd Kristiansen - sentralborddame hos Kraft Foods, tidligere Freia

Espen Holte - systemutvikler i Unisys

Backstage:

Trine Kolstad Vegem – med kamera

Kjetil Hansen – med dataprogrammering

Tiril b Bjørkvold - med mikrofon

© NRK Ulyd 2005

Send oss gjerne en tilbakemelding: e-post til ULYD .

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)