Durst-sex på nett

En svært privat film fra Fred Durst sin mobiltelefon har havnet på nettet. Foto: Mark J. Terrill, AP Photo.

En svært privat film fra Fred Durst sin mobiltelefon har havnet på nettet. Foto: Mark J. Terrill, AP Photo.

Limp Bizkit-vokalist Fred Durst sin mobiltelefon er blitt hacket. Nå ligger en privat erotisk film ute på nettet.

Fred Durst har blitt utsatt for en såkalt ”Paris Hilton”. Hun har nemlig blitt utsatt for det samme; noen fikk tak i innholdet på hennes mobil og la ut telefonregisteret og private bilder på nettet.

Fra Dursts mobiltelefon er det kommet en tre minutter lang sexfilm, melder svenske Aftonbladet.

Hevder det var reparatørene

På filmen ser man angivelig Durst som har sex med en ukjent kvinne.

Ifølge avisa er hackerne de samme personene som også gjorde dette med Paris Hiltons telefon. Toppløse bilder av milliardærarvingen og hele hennes telefonliste med numre og e-post-adresser, blev lagt på nettet.

Fred Durst hevder imidlertid selv, at filmen er blitt stjålet fra hans harddisk i forbindelse med en reparasjon.

Siste nytt: Kultur

 • Alfred Fidjestøl - Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

  Sultprisen til Alfred Fidjestøl

  Forfattaren Alfred Fidjestøl får Sultprisen 2014. Den litterære prisen på 200.000 kroner går til yngre forfattarar som utmerkjer seg. Det er Gyldendals Legat som årleg deler ut prisen.

 • Neil Young - Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
  Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

  Neil Young vil skille seg

  Det melder Rolling Stone. Kona Pegi Young, som han har vært gift med i 36 år, har vært inspirasjonen til flere av rockerens største kjærlighetssanger, inkludert «Such a Woman», «Unknown Legend», og «Once an Angel», skriver NTB.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.