Mesternes Mester 2012, Sune Wentzel - Publikum på NRK.no tror Sune Wentzel vinner Mesternes Mester, sesong fire. - Foto: Inger-Marit Knap Sæby /

Publikum på NRK.no tror Sune Wentzel vinner Mesternes Mester, sesong fire.

Foto: Inger-Marit Knap Sæby

Dette er seernes vinnerfavoritt

Sune Wentzel vinner «Mesternes Mester», tror NRK. nos lesere. Hvem tror du vinner? Si din mening her!

I den uhøytidelige avstemningen over hvem de tror vinner årets sesong av Mesternes Mester, er våre lesere temmelig klare.

Før de to siste episodene er vist, går hele 43 prosent av stemmene til frisbeeutøveren Sune Wentzel.

– Dette er morsomt. Jeg er usikker på om folk kødder eller bare har veldig sansen for frisbee. Begge deler er helt greit, forsikrer Wentzel om til NRK.no.

Over 12.000 stemmer er avgitt og resultatet er ikke til å misforstå – Wentzel har fått over 1500 flere stemmer enn fotballspilleren Roar Strand, som er andremann på lista.

Hvem tror du vinner? Vær med og stem nederst i artikkelen!

Se tidligere episoder av Mesternes Mester her.

Gikk for seier

Ti idrettsutøvere sto på startstreken da Mesternes Mester startet. I kveld er det bare fire igjen. Wentzel forteller at han ikke har overrasket seg selv med ha nådd langt.

– Nei, man går jo inn med en innstilling om å komme langt i slike sammenhenger. Som alle de andre der nede hadde jeg et mål om det. Og så blir man selvfølgelig glad når man klarer å følge det man har planlagt, for det er klart at det ligger en uforutsigbarhet oppi det hele.

Som frisbeeutøver er Wentzel blant de minst profilerte utøverne som deltar i årets sesong av Mesternes Mester. Han forteller at han har fått en rekke positive tilbakemeldinger etter at tv-serien startet.

– Folk har gjerne en kommentar i forbifarten og forteller at de heier på meg, eller sier at de følger med på serien. Det er veldig moro.

– Prøver noen å få deg til å røpe hvem som vinner?

– Det gjør alle, sier Wentzel, og beroliger med at ingen har klart å lure ham utpå så langt.

– Jeg har valgt en strategi der jeg forteller en ny historie hver gang. Det er kun én person som vet hvordan det går, og det er samboeren min.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Mesternes mester - sesong 4 - De startet som ti – nå er de bare fire igjen.Rubicon TV

De startet som ti – nå er de bare fire igjen.

Foto: Rubicon TV
«Helvetesuke»

Om to uker vet vi andre også hvordan det går, men inntil videre må vi smøre oss med tålmodighet.

Fire deltakere gjenstår; i tillegg til Sune er fotballspiller Roar Strand, skisprinter Tor Arne Hetland og golfer Henrik Bjørnstad fortsatt med i seierskampen.

I kveldens episode må deltakerne gjennom en «helvetesuke» hvor fysisk og psykisk styrke vil bli satt på prøve.

«Mesternes Mester» ser du på NRK1 i kveld klokken 20:25 og i NRK Nett-TV.

Hvem tror du vinner? Avgi din stemme her:

Siste nytt: Kultur

  • Ny smakebit fra Foo Fighters

    Sjefen for Twitter Music, Bob Moczydlowsky, postet i går en videosnutt med et utdrag fra bandets nyeste album «Sonic Highways». Videoen ble retweetet av Foo Fighters offisielle Twitter-konto. Rockernes åttende album slippes 10. november i USA.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.