Hopp til innhold

Claus Lundekvam trekker seg fra Mesternes mester

Det bekrefter han i en pressemelding til NRK.

Claus Lundekvam

TREKKER SEG: Den tidligere fotballproffen Claus Lundekvam blir ikke med i årets Mesternes mester.

Fotballspilleren og tidligere Southampton-proffen Claus Lundekvam skulle delta i årets Mesternes mester. Nå har Lundekvam bestemt seg for å trekke seg fra innspillingen som starter i Frankrike i morgen.

– Det har vært noen hektiske uker både før og etter lanseringen av selvbiografien min og jeg ser at jeg ikke har fått forberede meg så godt til konkurransen som jeg hadde ønsket. Det er jo leit, men jeg håper jeg får muligheten til å være med en annen gang. Jeg ønsker de andre mesterne lykke til med konkurransen, sier Claus Lundekvam i en pressemelding til NRK.

I årets runde blir det derfor bare ti deltagere i konkurransen. Noe som man kommer til å løse fint rent praktisk, ifølge prosjektredaktør Pia Basberg.

– Vi synes dette så klart er veldig leit og vi kommer ikke til å erstatte Claus. Men vi håper at vi får anledning til å invitere ham med i en annen runde av Mesternes mester, sier hun.

Årets deltagere er Thor Hushovd, Bjørn Maaseide, Andreas Håtveit, Jan Åge Fjørtoft, Roy "Tåka" Johansen, Siri Eftedal Seland, Anette Sagen, Vibeke Skofterud, Anne Jahren og Ragnhild Gulbrandsen.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)