Hopp til innhold

Bare Lars

Plateprodusenten Lars er blitt alene etter at forholdet til Rakel er over. Han strever med å finne sin plass i tilværelsen, som helgepappa, kompis og på jakt etter ny dame.

Video Bare Lars og Thomas leter etter nye stjerneskudd
Foto: Nyhetsspiller

Lars og Rakel er gamle bekjente for lyttere av Radioteatret. Paret møttes, ble kjærester og samboere i to tidligere sesonger. Men nå er det slutt, Lars er alene og har mer enn nok å streve med. Episodene om ham kan du også høre - og diskutere - i P3-programmet Lørdagsrådet .

Lars (Espen Reboli Bjerke)

Lars spilles av Espen Reboli Bjerke.

Foto: Antonia Pambou / NRK

Episodene om Lars er korte, og kjennetegnes av en leken omgang med hva som er virkelighet og hva som er fantasi. Serien henter det meste av sin musikk fra P3s musikkdatabase Urørt, der artister selv kan legge inn sin musikk.

En rekke artister spiller seg selv i episodene, der de møter Lars i platestudioet hans.

Spesialsending med flere episoder

I P2-teatret får du høre flere episoder satt sammen til to spesialsendinger (5., og 12. juni), alle med ulike episoder og hendelser som gjør at Lars må gå i seg selv - og kanskje ta noen grep i forhold til hvordan han vil være.

Manus: Camilla Liby Clausen, Nina Wester, Petter Width Kristiansen, Bjørnar Teigen og Espen Reboli Bjerke
Lyddesign: Nils Jakob Langvik
Produksjonsledere: Hege Stabell og Camilla Liby Clausen
Instruktør og produsent: Camilla Liby Clausen

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober