Det blir noen rekorder og enda flere nestenrekorder, litt surmuling, et par skrøner og mange naturopplevelser. Første program er fra Tobago i Karibia.

Emigrerte til Tobago

Nye turer: Bård og Lars er igjen på tur sammen,  selv om Lars har forsøkt å stikke av fra turkameraten

Nye turer: Bård og Lars er igjen på tur sammen, selv om Lars har forsøkt å stikke av fra turkameraten

En dag finner Bård et brev fra Lars i postkassen. Der står det at han har tatt med seg familien og flyttet til Tobago. De vil bort fra det masete, vestlige samfunnet og konsentrere seg mer om hverandre. Brevet nevner ikke fluefiske. Har Lars sluttet med fluefiske? Bård blir bekymret og reiser etter.

Løgn og bedrag

Vel fremme oppdager han familien installert i en sparsommelig bolig på stranden. Her lever de nøkternt og absolutt ikke som turister. Imidlertid klarer den litt mer turistifiserte Bård å lure Lars med på fisketur. Lars biter på agnet, og er med ett på fluefiskekjøret igjen.

Det som skulle være en koselig og harmonisk familieferie utvikler seg til en tilværelse med løgn og bedrag etter hvert som Bård og Lars finner på stadig mer kreative påskudd for å få fisket mest mulig. Vi avslører at de akkurat rekker å snuse på en verdensrekord før de blir oppdaget. Hvordan reagerer familien på Lars sitt svik?

Lyd og video