Flere artister live her!

Mer Dadafon:

Se:

Dadafon på Norwegian Wood, 2003

Les:

Biografi

Hør:

Dadafon på by:Larm

- Det er rett og slett bare et eller annet med at jeg liker å komme ned på bakken, og få litt fotfeste når jeg skal synge. Jeg blir rett og slett litt nervøs hvis jeg har på meg sko.

Dadafon elsker å spille konserter, og Kristin Asbjørnsen er alltid barbeint på scenen. Foto: Promo.

Dadafon elsker å spille konserter, og Kristin Asbjørnsen er alltid barbeint på scenen. Foto: Promo.

Jeg syns jo egentlig sko er veldig kult, det er jo veldig mange tøffe sko. Jeg prøver meg noen ganger, men jeg må ta de av meg, sier Kristin Asbjørnsen til Kveldsåpent i NRK P1.

- Det er noe med at jeg bruker hele kroppen når jeg synger. Det er jo instrumentet mitt, og da er det ikke alltid så lett å ha sko på seg.

Hører på dansemusikk

Dadafon har hatt et spennende år. Bandet fikk god mottakelse for albumet ”Visitor” som kom i februar 2003, de fikk en Alarmpris og ble nominert til en Spellemannpris og spilt land og strand rundt. Og når de reiser har de en litt sær vane. De hører nemlig på danseband-musikk i bandbussen.

- Det er jo egentlig gutta som er ansvarlig for dette. Vi må jo få tida til å gå, forteller bandet. – Vi er jo veldig opptatt av mye forskjellig musikk, og vi koser oss med litt forskjellige typer sjangere, også dansebandmusikk.

Lyd og video

Lenker