Kringkastingsorkestret

Angelina Jordan synger Back to Black av Amy Winehouse backet av musikere fra KORK.
Laster innhold, vennligst vent..

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Schuberts symfoni nr. 9 kalles "Den store", både pga lengden og det mektige uttrykket. Her spiller Kringkastingsorkestret det storslagne verket med konsertmester Kolbjørn Holthe som spillende leder.
Pianist Sveinung Bjelland og KORK byr på den ultimate romantikk med 2. sats, Romanza, fra Chopins Pianokonsert nr. 1 og Carl Nielsens ungdommelige Symfoni nr. 1, dirigeres av Nielsen-ekspert Christian Eggen. Fra NRK Store studio 11. november 2015. Frédéric Chopin: Klaverkonsert nr. 1 i e-moll, op. 11, 2. sats, Romanze (Larghetto)
Ingrid Andsnes er elegant solist i Mozarts Pianokonsert nr. 12, og KORK spiller en Schubert-ouverture i "italiensk stil". Konsertmester Kolbjørn Holthe er spillende leder. Fra NRK Store studio 9. oktober 2015.
Laster Twitter-innhold