Kringkastingsorkestret

KORK i Store studio 1. 
Ingrid Andsnes, piano. Kolbjørn Holthe, dirigent. 
Franz Schubert: Ouverture i italiensk stil
Wolfgang A. Mozart: Piano Concerto no 12 i A-dur
Franz Schubert: Symphony no 9, ”Den store”
ILU1
Kringkastingsorkestret

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORK og Lido i vannvittig samspill fra torsdagens Sildajazz
Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic, Anne Rimmen og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkesteret. I kveld reiser Ingrid Gjessing Linhave til Sunnmøre for å få en rapper, et ungt operatalent og en liten gutt på 8 år til å skinne sammen med KORK.(1:5)
Meloditimen med Kringkastingsorkestret. Melodisk og variert fra hele landets orkester. Reprise fra 16. november 2013