Kringkastingsorkestret

Det beste av musikken vi ikke fikk plass til i de populære programmene Da KORK kom til bygda.
Klaverovergangene var ved... Johan Øian 100 år! Kringkastingsorkestret. Dirigent: Terje Boye Hansen. Medvirkende: Tor Espen Aspaas, Sigmund Groven, Marianne Pentha, Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen. Elever fra Dalsbyga, Tolga, Vingelen og Os skoler. Festmarsj, av Johan Øian, arr. Egil Monn-Iversen. Melodi Beguine, og N'Johan på østerdalsvis, av Johan Øian. Toledo (Spansk fantasi), og Bulgarsk bryllupsdans, av James Moody. Dama til mussikken, av Johan Øian, arr. Petter Winroth. Fantasie Romantique, av Kolbjørn Ofstad. Barnesang-medley, av Johan Øian, arr. Håkon Berge. Meloditimen (med klaveroverganger). Melodi i F, av Anton Rubinstein. Tango, fra suiten Med sombrero, av Fritz Austin. Reodors ballade, av Bent Fabricius-Bjerre, arr. Sigurd Jansen. Kontrapunkt i Grukkedalen - Fugue for fun, av Sverre Bergh. Paso doble, fra Med sombrero, av Fritz Austin. Betweenagerlove, av Johan Øian, arr. Øivind Westbye. Ungarsk dans nr 5, av Johannes Brahms. Fra Oshallen i Hedmark 30. oktober. Programleder: Jan Fredrik Heyerdahl.

UTVALGTE ØYEBLIKK:

ILU1
Franz Schubert 1.sats fra Symfoni nr. 9 i C-dur
Meloditimen med Kringkastingsorkestret. Melodisk og variert fra hele
landets orkester. I dag blir det både disco, valser av Reidar Thommessen og kammermusikk av Mozart, Dvorak og Schumann - - - 9 to 5 med Gisele Jackson & KORK, Menuett fra Klarinettkvintett av Mozart, Tre valser av Reidar Thommessen(arr: Fritz Austin), Vivace fra Tersett av Dvorak, 633 Squadron av Ron Goodwin, Andante cantabile fra Klaverkvartett av Schumann, Intermezzo: Allegro amabilefra «Fatum», Symf nr. 2 av J. Halvorsen, Finale fra Strykeoktett av J.Svendsen, I Will Survive med Gisele Jackson & KORK, Morgen fra 5 skisser av Sigurd Jansen - Reprise fra 15. mars 2014