Karoline scoret da Sandviken tok poeng

Sandviken spilte uavgjort 2–2 mot Trondheims Ørn i seriepremieren i toppserien. Arna Bjørnar tapte 3–2 borte mot Avaldsnes.

TOPPSERIEN FOTBALL TOPPSERIEN ARNA-BJØRNAR

SCORET FOR SANDVIKEN: Karoline Isabell Bakke laget et av Sandvikens mål mot Trondheims Ørn.

Hordaland har to lag i toppserien denne sesongen. Sandviken er nyopprykket og er styrket med Madeleine Giske på midtbanen.

Arna-Bjørnar er svekket siden i fjor og av mange avskrevet i medaljekampen. Derfor ønsker Sandviken å utfordre sine nabosøstre denne sesongen.

Sandviken nær seier

Og alt i alt er det nok Sandviken som kan si seg best fornøyd med premieren. Laget lå lenge an til seier i seriepremieren mot Trondheims Ørn. Ved pause ledet laget 2-1, etter scoringer av Elida Knudsen og Karoline Isabell Bakke.

Trondheims Ørn kom imidlertid tilbake i andre omgang og utlignet til 2-2, som også ble sluttresultatet. Alt i alt i lat en fin toppseriestart for Sandviken.

Arna-Bjørnar ledet 1–0

Tom Nordlies Avaldsnes kom tidlig bakpå mot Arna-Bjørnar, men spillerne snudde kampen til 3–2 og serverte tre poeng i debuten til den profilerte treneren.

Ine Marie Wedaa ga Arna-Bjørnar ledelsen etter bare sju minutter, men like etter utlignet stjernespiss Elise Thorsnes. Etter 21 minutter ga Holmfridur Magnusdottir Avaldsnes ledelsen for første gang, og like etter pause sendte samme spiller
Nordlies lag foran med 3–1. Like før slutt skapte Maria Dybwad Brochmann spenning ved å redusere, men Avaldsnes holdt ut og fikk med seg alle poengene.

Kampen var Nordlies første siden han tok over eliteserieklubben.

Tom Nordlie

SKREK SEG TIL SEIER: Tom Nordli debuterte som trener i toppserien. Han førte Avaldsnes til 3-2 seier over Arna-Bjørnar.