2-2 for Brann i dramatisk serieåpning

Brann spilte 2-2 mot Strømsgodset i seriepremieren. Erik Huseklepp og Jakbob Orlov sikret poeng for Brann etter at laget hadde ligger under 2-0.

Strømsgodset-Brann

TILBAKE I ELITESERIEN: Erik Huseklepp utfordrer.

Strømsgodset tok ledelsen allerede etter fire minutters spill ved Øyvind Storfloor.

Etter 33 minutter la Tommy Høiland på til 2-0 etter total svikt i Brann-forsvaret.

I første omgangs siste spilleminutt skrudde Erik Huseklepp ballen opp i hjørnet fra kanten av 16-meteren.

Det gjorde at stillingen ved pause var 2-1 til Strømsgodset.

Jacon Orlov utlignet på en heading etter et innlegg etter 75 minutters spill.

Da var Strømsgodset allerede redusert til 10 mann etter at Flamur Kastrati slo til Brannkaptein Vadim Demidov i ansiktet.

Møtte en medaljekandidat

Ekspertene regner Strømsgodset som medaljekandidat, og Brann som middelhavsfarer eller nedrykkskandidat. Hjemmelaget var erfor store favoritter før kampen på Marienlyst, til tross for at de måtte klare seg uten tidligere Brann-spiss Marcus Pedersen, som er skadet.