Brann vinner 1-0 borte mot Follo

Brann sørget for tre poeng etter 1–0 borte over Follo. Les kampreferatet her.

Larsen scorer 1-0 mot Follo

0-1: Kristoffer Larsen kommer alene med keeper og scorer via tunnel. 0–1 til Brann!

Se referat lenger nede i saken!

Klarer Erik Huseklepp og Brann å kappe inn på forspranget til tabellteten i 1. divisjon?

Nykommer Sivert Heltne Nilsen starter når Brann møter Follo på Ski stadion. Kampen startet klokken 19.00.

Lars Arne Nilsen fikk sin første kamp som trener for Brann mot Follo på Stadion. Det endte med 2-1-seier. I kveld er det bortekamp mot samme motstander.

Pedersen med brasse

BRASSE: Marcus Pedersen med et brassespark under 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion.

– Må spille kynisk

Brann-spiss Kristoffer Larsen innrømmer at han var lettet da ballen gikk i mål tre minutter før pause.

– Vi slurver en del, og det var godt å få en scoring rett før pause. Jeg håper vi kan score flere, men vi må være smarte og spille kynisk i andre omgang, sier Kristoffer Larsen til CMore.

– Kjedelig at Brann scorer rett før pause, for jeg føler vi styrer kampen. Vi har flere veldig gode sjanser, sier Follo-kaptein Jens Skogmo.

Høydepunkter i 1. omgang

34. minutt: Kjempesjanse for Brann! Follo mister ballen på motsatt halvdel, og Brann setter full fart fremover. Huseklepp spilles frem på høyrekanten og kommer alene med Rasheed fra skrått hold. Brann-vingen klinker til og treffer godt, men ballen går rett på Follos keeper, som gjør en god jobb med å holde ballen.

36. minutt: Grov feilpasning i Brann-forsvaret, kun en våken Piotr i mål hindrer at Follo går opp i ledelsen. Kampens største sjanse, der Brann har hatt god kontroll bakover.

42. minutt: Kristoffer Larsen kommer alene med keeper og scorer via tunnel. 0–1 til Brann!

Larsen scorer mot Follo

MATCHVINNER: Kristoffer Larsen scorer 0-1 under 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion.

2. omgang er i gang

51. minutt: Brukbar Follo-sjanse ved Akinbola Akinyemi.

56. minutt: Marcus Pedersen sikret Brann hjørnespark. Heltne Nilsen tilkjemper Brann ytterligere ett. Ender opp i ingenting, men Brann beholder ballen og trykket.

60. minutt: Erik Huseklepp drar seg fri på høyresiden og skyter på kanten av 16- meteren - i tverrligger!

64. minutt: Stor Follo-sjanse fra venstrekanten, men Leciejewski parerer.

68. minutt: Stor sjanse til Marcus Pedersen etter innlegg fra Huseklepp, men rett på keeper. Fortsatt 0-1 til Brann.

72. minutt: Målscorer Larsen ut, Eirik Birkelund inn. Defensivt bytte.

76. minutt: Follo triller ball og leter etter åpninger, som de har gjort mye i de siste minuttene.

77. minutt: Øystein Vestvatn header i Branns tverrligger!

83. minutt: Spiller ut Brann, Fredrik Haugen. Spiller inn Jakob Orlov. Brann har dermed byttet ut både dagens målscorer og mannen med assisten.

84. minutt: Nouri spiller gjennom Orlov, som går i offside.

91. minutt: Vi er ett minutt på overtid. Follo presser, men Brann holder unna.

93. minutt: Nouri header unna rett foran eget mål.

94. minutt: Kampen blåses av.

Huseklepp

JAKTER PÅ OPPRYKK: Erik Huseklepp og Brann ligger på femteplass på 1. divisjonstabellen før kveldens bortekamp mot Follo.