Storhamar videre til sluttspillet i mesterligaen

Storhamar er klar for mer spill i Europa etter at de torsdag kjørte over sveitsiske Genève-Servette på hjemmebane.

Storhamar

MÅLRIKT: Storhamars mål ble skåret av Alexander Reichenberg (2), Eirik Skadsdammen, Hampus Gustafsson, Scott Hotham.

Med en overlegen seier 5-1 vant Storhamar ikke bare kampen, men også sin pulje i gruppespillet og er nå videre i mesterligaen i ishockey.

Det begynte på strålende vis i Hamar OL-Amfi. Det første målet, som ble satt inn av Alexander Reichenberg i første periode, var av det sjeldne slaget, ifølge NRKs reporter Morten Stenberg.

– Dette var en av årets aller flotteste skåringer, ja kanskje noe av det flotteste jeg har sett, mente hockeyjournalisten.

Deretter fortsatt de blå og gule å kjøre over de sveitsiske gjestene. Både Eirik Skadsdammen, Hampus Gustafsson, Scott Hotham og på nytt Alexander Reichenberg tegnet seg i målprotokollen.

Også Stavanger Oilers gjorde jobben sin da de slo finske Kalpa Kuopio 3-0 i Stavanger og er dermed sikret avansement.

Storhamar

JUBEL: Hjemmepublikum i Hamar OL-Amfi var strålende fornøyde med det de fikk se på isen.