Sju lag kjemper om avansement

Sju lag fra Hedmark og Oppland skal i kveld kjempe om videre spill i årets fotball-NM. Det er klart for 2. runde i cupen. Oppgjøret mellom HamKam og Valdres FK på Briskeby kan du følge direkte her.

Video NM Fotball: HamKam - Valdres

NM Fotball: HamKam - Valdres

Cupkamp i Nybergsund

Lagene varmer opp til kamp i Nybergsund.

Cupkamp på Raufoss

strømmen er motstander når Raufoss kjemper om videre cup-spill.

Cupkamp på Gjøvik

Gjøvik og strømsgodset hilser på hverandre før kampstart.

Cupkamp på Briskeby

etter taktskifte i 2. omgang har HamKam tatt ledelsen over Valdres på Briskeby.

Ikke mer enn rundt 300 tilskuere har møtt opptil kampen mellom Valdres og HamKam på Briskeby.

– Det er tross alt bare andre runde, men jeg hadde vel håpet at det ville komme noen fler, sier leder i BriskebyBanden, Marius Frang.

Selv om Frang tror kampen vil ende 4-2 til HamKam har førsteomhang vært jevn på Briskeby. Det var Valdres som scoret først, til jubel fra de tilreisende i supporterklubben, Drageberget. HamKam slo imidlertid raske tilbake og det står 1-1 på Briskeby til pause.

Valdres har slått HamKam i cupen tidligere. I 2008 vant de kampen hjemme på Blåbærmyra og kom til 3 runde, der de tapte for Brann.

Flere jevne oppgjør

Første omgang har ikke bydd på noen målfest i noen av oppgjørene med lag fra Hedmark og Oppland.

• Gjøvik ligger under mot Strømsgodset. 0-1
  • Det står 1-1 mellom Nybergsund og Hønefoss
  • Foreløpig har ingen bombe gått av i Ottestad. Det står 2-0 til Liilestrøm.
  • På Raufoss har verken hjemmelaget eller Strømmen scoret i første omgang
  • Kongsvinger leder 2-0 i Lørenskog
  • På Hamar sto det 1-1 til pause, men etter en forrykende start på 2. omgang gikk hjemmelaget opp til 3-1 mot Valdres på få minutter.

Live oppdateringer gjennom hele kampen

Vi gir deg oppdateringer fra alle cup-kampene som spilles i kveld. både som «minutt-oppdateringer» og live oppdateringer.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.