Alt fra OL - direkte på NRK.no

For første gang tilbyr NRK en komplett OL-tjeneste på nett hvor du får se alle konkurranser med tilhørende resultater direkte og i HD.

Aksel Lund Svindal blir blant de du kan se i skarpe, klare HD-bilder fra Vancouver.

Aksel Lund Svindal kan nytes i HD-kvalitet i NRKs OL-spiller.

Foto: NRK

Dette trenger du for å se OL på NRK.no

NRKs OL-spiller er basert på Microsofts Silverlight som bruker «smooth streaming»- teknologi. Det betyr at videostrømmen vil komme i en jevn strøm hvor kvaliteten justeres kontinuerlig og automatisk, basert på nettverkshastigheten til den enkelte bruker.

Hvis du prøver å se OL-øvelsene uten å ha lastet ned Silverlight, vil avspilleren merke dette, og tilby deg nedlastingsmulighet.

Etter OL vil sendingene i OL-spilleren fortsatt være tilgjengelig i 30 dager. Hele NRKs brede OL-tjeneste ligger gratis og fritt tilgjengelig på NRK.no.

OL-tilbud til hele Europa

Gjennom et tett samarbeid med den europeiske kringkastingsunionen EBU tilbys den samme brede OL-tjenesten også til nordmenn som oppholder seg i andre europeiske land (med unntak av Italia).

Det betyr at nordmenn i utlandet kan du se NRK-sendingene og høre de norske kommentatorene.

HD-kvalitet

OL-sendingene legges ut i HD-kvalitet - eller for å være helt nøyaktig: det som kalles “HD-Ready” (1280×720). Videre tilbyr OL-tjenesten et omfattende videoinnhold med PVR-funksjonalitet. (Personal Video Recorder). Det betyr at du kan spole, pause og se innhold i “slow motion”.

Alle NRK-sendinger

I tillegg til at du kan se absolutt alle øvelsene i OL-spilleren, blir selvsagt alle NRKs egne OL-sendinger på NRK1 og NRK2 tilgjengelig direkte og i opptak via denne OL-tjenesten.

Om tjenesten:

Om NRKs satsning: Største OL-satsing noensinne