Vietnamesisk kyllingsalat med glassnudler Frisk kyllingsalat med sprø grønnsaker, masse smak og saus fra Vietnam.
Vietnamesisk suppe med nudler og grillet kjøtt – bun cha Grillet svinekjøtt og små kjøttboller serveres til suppe med nudler, urter, løk og bønnespirer.
Tigerreker i friske vårruller, som tartar og i saus Mesterkokken Didier Corlou lager tigerreker på flere måter til en lekker forrett.
Fersk ost med krydder Fromage frais med søtt, surt og sterkt er Didier Corlous dessert i TV-serien Spis Vietnam.
Dampet fisk i lotusblad med gurkemeiesaus Den franske kokken Dider Corlou lager mat som er en blanding av det franske og vietnamesiske kjøkken. Fisk dampes i lotusblad med finstrimlede grønnsaker.
Grillet fisk med dill og gurkemeie Cha ca kalles denne retten på vietnamesisk som består av grillet fisk, gurkemeie, galangal, hvitløk, chili og en blanding av dill og vårløk. Torsk eller laks kan gjerne brukes i cha ca.
Sprøstekt fisk med mangosalat Fisken stekes på høy varme i en panne på grill i TV-serien Spis Vietnam. Den serveres med salat av umoden mango. Den smaker syrlig, og bladene fra mangotreet smaker nesten mer mango enn mangoen.
Grillet sjøkreps Grillet sjøkreps servert med en saus av pepper, salt og limesaft. Enklere kan det nesten ikke gjøres.
Fiskesalat fra Phu Quoc Phu Quoc er en stor vietnamesisk øy, på grensen til Kambodsja. Kokk Anh Lé lager fiskesalat med råmarinert fisk av fisk fra øyas store fiskemarked.