Syltet løvetann Hanne Frosta plukker knopper av løvetann for å bruke dem i matlagingen. Syltede løvetannknopper er veldig gode i salat.
Løvetannsirup Hanne Frosta liker å høste fra naturen. Hun bruker løvetannblomster til å lage en smakfull sirup til bruk i løvetann-te, dressing eller som ekstra smak på iskremen.
Østers og rips En liten forrett med østers. Hanne Frosta er opptatt av å bruke norske råvarer. Derfor blir det rips. Ikke sitron.
Sei innpakket i ramsløk Heine Totland er gjest i Førkveld. Han lager mat sammen med Hanne Frosta, og da handler det om sjømat. Sei innpakket i ramsløk kan lages i vanlig stekeovn eller i en dampkoker.
VM-pesto à la Elin Elin Kvamme forteller at ekte italiensk pesto skal lages for hånd i en morter. En god italiensk husmor bruker et kvarter på å lage en ordentlig pesto. Elin bruker trekniv når hun trenger å samle pestoen, for det skal heller ikke brukes redskap av metall. Hanne Frosta lager norsk vintersalat med bygg og rotgrønnsaker.
Persetorsk med rørt smør og oskjell Hanne Frosta legger fersk torsk i press med salt og sukker i halvannet døgn. Det blir bergensk persetorsk. Tilbehøret er oskjell og en enkel smørsaus.
Oksefilet og salat med gorgonzoladressing Hanne Frosta og Christer Berens lager en velsmakende forrett eller smårett som består av oksefilet med god marinade og dressing med blåmuggost.
Haemul pajeon Haemul pajeon er en koreansk sjømatpannekake med vårløk, blåskjell, reker og blekksprut.
Helstekt indrefilet av svin rullet i spekeskinke Arve Serigstad serverer helstekt svinefilet. Tilbehøret er grønnsaker som har fått smak av eplemost.