Skallstekt tunfisk med soyabønner i misomarinade – Tunfisk er best når den er halvrå, mener Anne Hjernøe. Hun steker den godt utenpå, men har den rå inni.
Kammerjunkere Kammerjunkere er en dansk spesialitet som spises til koldskål Det er søte småkaker som Anne Hjernøe i Frilandshaven synes er litt kjedelige. Derfor gir hun dem litt mer futt og fart med chili og urter.
Koldskål-is med jordbær – Koldskål er en av mine yndlingsdesserter om sommeren, sier Anne Hjernøe. Hun bruker modne jordbær i koldskål-isen og umodne, grønne jordbær ved siden av.
Ristet fjesing med kapers- og nøtteblanding Fjesing stekt på panne over åpen ild med grillede gulrøtter og vårløk og en blanding av kapers og nøtter med mye smør.
Nypoteter med fløte, erter og skinke Lun, gammeldags potetsalat med friske erter og sprøstekt skinke.
Sommertallerken med skinke, ost og tomater Anne Hjernøe finner fram til god danske skinke og ost og serverer det med solmodne tomater. Det er et måltid som er kjapt å sette sammen, men råvarene har brukt lang tid.
Kokte ferskener med råkrem Anne Hjernøe i TV-serien Frilandshagen har oppskriften på ferske ferskener kokt i sirup med råkrem og mye god vaniljesmak.
Sol over Gudhjem Rå eggeplomme over røykt sild fra Bornholm, det blir sol over Gudhjem. Dette er et klassisk dansk smørbrød.
Rekesalat Til rekesalaten skal det være ferske reker som du piller selv og hjemmelaget majones. Den fete majonesen får et løft med litt sitron.