Barmens påskespesial Nitimekokk Lars Barmen er duggfriskt og matglad tilstede i Nitimen i påsken. Han byr på tradisjonelt påskelam påskeaften. Han lager artig omelettstasjon for hele familien på langfredag.
Gryterett er koselig Snart kommer våren (og sommeren), men mens vi venter kan vi jo invitere noen gode venner på en varmende, velsmakende gryterett.
Hvorfor ikke grille inne! Blåser det trollkjerringer rundt hytteveggen, hvorfor ikke grille inne? Kanskje ikke så lurt å grille med den vanlige kulegrillen, men det finnes alternativer, sier en alltid like optimistisk Lars Barmen.
Varm grill på kald vintertid Når far er på hytta og skuer bort på grillen kan det hende at lysten tar overhånd. Lysten til å børste snø av vidunderet og la grillosen igjen pirre neseborene.
Eksotiske eklinger på menyen Hva har en kongekrabbe og en kakerlakk til felles? Jo, de ser ganske så ekle ut, men oppfattes begge som delikatesser som spises med god appetitt.
Torsk til jul Vi bør spise oss litt "ned" før jul. Det mener nitimens kokk, Lars Barmen. Han foreslår enkle, dog fortryllende fiskemiddager i dagene før julematen kommer på bordet.
Barmens tilslørte bondepiker Det er høysesong for epler og mulighetene for en magisk dessert med denne frukten er mange. Bare med enkle ingredienser som tørt brød og fløtekrem blir frukten forvandlet til en lun dessert som kan gjøre kalde høstkvelder varmere.
Spis Cæsarsalat på terassen - Cæsarsalat passer godt alene eller til grillet kylling eller kveite, anbefaler Nitimens kokk Lars Barmen. Her har du hans oppskrift på den klassiske salaten.
Lag scones og drikk te! Ingenting er mer typisk engelsk enn afternoon tea og scones. Lars Barmens scones er superenkle å lage og smaker godt.