Coop stoppet alle eggtilbud i Norge – likevel dukket denne plakaten opp i Bodø Coop har stoppet alle tilbud på grunn av eggmangel i Norge. I Bodø ble det likevel reklamert for billige egg. – Kuttet prisen for å unngå matsvinn, svarer matvarekjeden. Av Thomas Fredrik Kristensen
Søppeldykking i Noreg går viralt – sett 17 millionar gongar Folk frå heile verda reagerer på norsk matsøppel. Kenyanske Paula trudde ikkje sine eigne auge. – Ubehageleg, seier klimaministeren. Av Julianne Flølo, Katrine Nybø og Snorre Tønset
Grønnsakbonde: – Ikke sikkert vi skal spise like mye avokado i framtida Skal vi øke selvforsyningsgraden må vi spise mer norskprodusert mat. Dermed kan det bli mindre avokado og kiwi, og mer gulrot og kålrot i framtida. Av Ivar Arne Nordrum og Erlend Johan Solvang Haug
Oppskrift på verdens enkleste «morrabrød» Drømmer du om å starte dagen med nybakt brød? Det kreves nesten ingen innsats i det hele tatt. Av Beate Grøndahl
Samlar all pizzaproduksjonen i Stranda: – Dette er ein gledens dag I fjor blei det selt 33 millionar pizzaar av typen Grandiosa og Big One til den norske marknaden. No samlar Orkla all pizzaproduksjonen på Stranda. Av Silje Steinnes Bjerknes og Terje Reite
Kakaoprisen stiger Mens mange av oss har spist sjokolade fra velfylte påskeegg, har prisen på kakaobønner steget kraftig. Av Karoline Johannessen Litland, Helle Fjelldalen og Ismail Burak Akkan
Vi spiser 35 millioner oransje frukter i påsken, men bare halvparten er appelsin Har du spist en Kvikk Lunsj eller to i påska? Da er du på ingen måte alene. I påsken øker vi nemlig inntaket betydelig av noen varer. Av Sofie Retterstøl Olaisen og Sondre Skjelvik
Blomstrer på grunn av eggmangel: – Vi har kanskje solgt tre ganger så mye Det er færre egg i butikkene. Nå opplever gårdsutsalgene økt pågang fra folk som vil sikre seg egg til påske. Av Aleksander Nordengen Brevig, Stein S Eide og Øystein Ellingsen
Bønder kritiske til import av kjøtt: - Det er galskap Bønder meiner det er uetisk og miljøskadeleg å frakte frose kjøtt rundt halve kloden når vi har mengder godt norsk kjøtt på lager. Av Ragnar Lurås