Aron (22) skal hjelpe 127 som mister jobben Av Anne Kari Løberg, Vibecke Wold Haagensen og Frode Meskau
– Oppdrett kan redde et område som er dobbelt så stort som India Vi trenger ikke kutte all kjøttmat i fremtida, for å bevare jorda. Men vi kan bli nødt til å spise betydelige større mengder med sjømat fra oppdrett, viser ny norsk-amerikansk studie. Av Petter Strøm
Pass deg for giftige poteter! Kokkeskolelærer Svein-Erik Bonnier ser giftige poteter i de fleste dagligvarebutikkene han besøker. Også forsker Eldrid Lein Molteberg er bekymret. Av Nils Mehren og Martin Mortensen
Slik kan du trygt spise gammel mat Mye mat kan spises lenge etter at holdbarhetsdatoen er passert. Lær deg triksene som både er bra for lommeboka og miljøet. Av Janne Seime Siler
Her spiser NRK-programlederen kjøttkaker fra 1945 Rydd i matskapet og send oss det mest utgåtte du finner, var oppfordringen fra NRK. Og resultatet? Et måltid satt sammen av matvarer med en alder på til sammen 400 år. Av Janne Seime Siler og Per Øystein Kvindesland
Høner ble til betong – nå kan de bli menneskemat Årlig ender over tre millioner verpehøner som avfall istedenfor å bli til mat. Dette kan det nå bli en slutt på. Av Elisabet Høye
Gi høna verdi som mat Det har aldri vært aktuelt for Forbrukerinspektørene å sende verpehøner på en tolv timers kjøretur til slakteri. Vi ønsker å gi høna verdi som mat, ikke søppel Av Eva Midttun Leira
Kjendiskokkenes hønefavoritter Ingen grunn til å la høna bli til betong i Norge, når du kan trylle frem gode hønseretter. Her er fire favoritter fra kjente kokker. Av Silje Krosby
Slik lykkes du med høner i hagen Her er tipsene for hvordan du kan lykkes med høner i hagen. Av Anette Torjusen