Solveig og Celine bretter frøposer for en bedre klode Det er mye som starter livet som et lite frø. Å lære seg å få frø til å vokse og gro, trenger ikke koste en krone. Av Ingrid Lindgaard Stranden
No blir det meir norsk kjøtt på plattformene Så langt har utanlandsk kjøtt dominert. No vil oljeselskap servere meir norsk kjøtt til oljeplattform-arbeidarane sine. Av Astrid Solheim Korsvoll og Martin Værum Anda
No kan du seie kva du syns om forslaga til dei nye kosthaldsråda Et frukt og grønt, fullkorn og mindre kjøtt. Det er framleis anbefalingane frå staten. No kan du seie di meining om dei nye kosthaldsråda frå styresmaktene. Av Silja Björklund Einarsdóttir og Mette Kristensen
Vi spiser stadig mindre frukt og grønt Målet for kostholdet vårt er fem om dagen. Men akkurat nå er vi langt unna. Av Ivar Arne Nordrum
Du kan grille over 100 ganger i året uten at det er farlig Atle Pettersen mener grilling er det beste som finnes. Men maten bør være mager og ikke svidd, ifølge en ny rapport. Av Sverre Lilleeng, Emma Lorin Havend, Eva Marie Bulai og Mathias Nylenna
Nordmenn og rødt kjøtt: Mer eller mindre uforandret de siste fem årene Av Julie Haugen Egge og Christian Aras Shuany
Kartlegger unges røykevaner: Astrid (14) tror flere kjenner på et gruppepress Sosiallærer opplever at flere unge røyker, og sier det er en utfordring på flere skoler. Nå undersøkes røykevanene til de unge i Tromsø. Av Rebekka Ellingsen, Ann-Kristin Hanssen, Simen Wingstad og Christian Kråkenes