Karlas salat – Rå grønnsaker er mitt beste kokketips, sier Karla Siverts. Hun lager salat med kortreiste ingredienser som er i sesong tidlig i mai. Norske asparges, ramsløk og spiselige blomster sammen med tynt skårede gulrøtter, knutekål, vårløk og pære.
Dessertsnacks Selvlagte, søte flatbrød med litt rømme og bær er god snacks foran tv-en. Karla Siverts i Sommeråpent har oppskriften.
Norske jordbær, kjeks fra grillen og yoghurtskum Karla Siverts steker kjeks med sjokolade og nøtter på grillen. Kjeksene brekker hun opp og serverer med friske jordbær og en lett yoghurtkrem.
Varm nypotetsalat Dette er en potetsalat med gammelost, rørossmør, vårløk, posjert egg og potetchips.
Sommersnacks inspirert av Mexico Karla Siverts byr på norsk sommersnacks, som er inspirert av Mexico. Hjemmelagde krydderflatbrød og salsa med norsk vri.