Sylte med hjortetunge Pålegg med tunge av hjort og sideflesk. Oppskrift med mye godt krydder fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag.
Bresert elgstek Bresere betyr å koke i sin egen kraft. Dette gjøres best i jerngryte i stekeovn eller på svak varme på plata under lokk. Denne gangen er det elgkjøtt som serveres med rosenkål, sjalottløk og sukkererter.
Stekt rypebryst Festmåltid med ryper, kantareller og rødbeter fra kokkene i NRK Trøndelags formiddagskjøkken.
Tapas av vilt Små munnfuller med innslag av elg og reinsdyr. Tapastallerken med elgboller og reinsdyrpølse fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag.
Høsttallerken med reinsdyrfilet og sopp Når vi kan høste bær og sopp, rosenkålen er moden og reinen slaktes, da kan det feires med en høsttallerken fra Formiddagskokkene i NRK Trøndelag.
Suppe med elg og ost Formiddagskokken i NRK Trøndelag serverer suppe med kjøttdeig av elg eller elgskav og kremost. Oppskriften er sendt inn av Gunn Nyborg, Klæbu.
Sauté av elg med sopp og potetmos Sautere betyr å steke raskt i pannen i smør eller olje. Elgkjøttet skjæres i strimler og serveres med brun saus, sopp og potetmos.