Ap-bastionenes fall: Mister flertallet etter 110 år De har styrt kommunene uavbrutt i over 100 år. Nå kan Ap-styret i Sarpsborg, Lillestrøm og Ringsaker være over. Av Benjamin Vorland Andersrød, Julie Helene Günther, Mathias Nordhus-Kristoffersen og Zhilwan Manbari
Ble kvalm og fikk pusteproblemer – ble ikke varslet om utslipp Samboerparet satt og så på film da de plutselig kjente at det begynte å svi i øynene og brenne i hals og nese. Det viste seg at bedriften Borregaard hadde hatt et utslipp av svoveldioksid. Av Ina-Kristin Lindin, Victoria Ose og Lars Håkon Pedersen
– Bare å ta av seg hatten Kommunikasjonsdirektør Finn Langeland i Norsk Industri mener at andre bedrifter har mye å lære av Borregård. Bedriften leverte nylig sitt beste kvartalsresultatet noensinne. Av Lars Håkon Pedersen
Siloen på Borregaard skal rives Seks dager etter at det eksploderte i en silo på Borregaard brenner det fremdeles i sagflis. Nå har bedriften bestemt at siloen skal rives. Av Sebastian Nordli og Christian Nygaard-Monsen
Trodde det var en bombeeksplosjon Sakineh Barhemat satt i stua og så på TV da siloen på Borregaard eksploderte natt til lørdag. – Jeg ble redd og tenkte at det var en bombeeksplosjon, sier hun. Av Victoria Ose og Shemsi Bunjaku
Eksplosjonsfaren over ved Borregaard Det var en eksplosjon i en silo på Borregaard i Sarpsborg sent fredag kveld og lenge frykt for at en annen silo også skulle eksplodere. Men lørdag morgen er faren over, ifølge politiet. Av Pål Andersen, Vilde Helljesen, Helge Jøssing, Mathias Nordhus-Kristoffersen og Jon Gimmingsrud
Borregaard tar inn lærlinger selv Borregaard vil lære opp nye ansatte selv, for å få den spesialkompetansen de trenger. Lærlingebehovet er så stort, at bedriften har hentet inn ungdom fra alle kanter av landet. Av Rune Fredriksen og Marianne Løkkevik
Borregaard utvider i Sør-Afrika 70 millioner kroner skal brukes på å utvide ligninproduksjonen på anlegget i Umkomaas. Av Rune Fredriksen
Røykutvikling på Borregaard Brannvesenet rykket ut til Borregaard i Sarpsborg søndag ettermiddag. Av Hilde Erlingsen