Mjøndalens cupeventyr fortsetter

Mjøndalen er klar for kvartfinalen i NM, etter en sterk snuoperasjon i andre omgang.

Mjøndalen videre

Mjøndalen-spillerne jubler etter scoring mot HamKam. Det ble en dramatisk kamp på Nedre Eiker stadion, og Mjøndalen er nå klar for kvartfinalen i NM 2013.

Mjøndalens cupeventyr fortsetter etter at laget slo HamKam 3-2 i åttedelsfinalen i NM i fotball onsdag kveld.

Nedre Eiker stadion kokte da dommeren blåste av kampen litt før klokken 20, etter en spennende kamp som bølget frem og tilbake.

Tafatte etter ledelse

Åttedelsfinalen begynte på perfekt vis for hjemmelaget. Etter knappe 20 minutter tok laget ledelsen, ved Joachim Olsen Solberg.

Etter målet lot imidlertid Mjøndalen gjestene fra Hamar ta over styringen av kampen. Laget trakk seg bakover på banen og ble til tider kjørt over. Og hjemmelaget ble hardt straffet, etter to scoringer av HamKams Emil Dahle.

(Teksten fortsetter under videoen)

Mjøndalen videre i cupen

Forvandling etter pause

Men det var et helt nytt Mjøndalen-lag som kom på banen etter den kvarters lange pausen, og man ble vitne til en imponerende snuoperasjon.

Laget kjørte til tider over gjestene, og det var svært fortjent da hjemmelaget satte inn både 2-2 ved Pål Kirkevold og til slutt 3-2 ved matchvinner Christian Gauseth.

Avslutningsminuttene ble svært dramatiske, og hjemmelaget hadde store muligheter til å punktere kampen like før slutt.

Likevel, hjemmefansen kunne puste lettet ut etter at det holdt helt inn, og dermed er cup-askeladdene fra Mjøndalen dermed klar for kvartfinalen i norgesmesterskapet.

Hvem Mjøndalen møter i kvartfinalen blir kjent på et senere tidspunkt, og kampen skal spilles 3. juli.

Brann - Mjøndalen

Cupheltene fra Mjøndalen er videre til kvartfinalen. Her har bruntrøyene nettopp slått ut Brann i tredje runde av NM 2013.