Mjøndalen et steg nærmere eliteserien

Mjøndalen-trener Vegard Hansen var strålende fornøyd etter å ha vunnet første kvalifiseringskamp. Nå venter Bærum i neste runde.

Mjøndalen jubler

Mjøndalen jubler etter å ha gått opp i ledelsen over Fredrikstad.

Mjøndalen vant til slutt 2–0 over Fredrikstad på Mjøndalen stadion. De brune tok ledelsen etter fem minutter da Fredrikstads Netan Sansara scoret selvmål. Den andre scoringen kom etter 52 minutter ved Ulrich Arneberg.

– Jeg er så glad for at vi går videre og fordi vi spiller en så god kamp. Vi vinner fullt fortjent, sa trener Vegard Hansen til NRK etter kampen.

Ny hjemmekamp

Mjøndalen møter Bærum i neste kvalifiseringsrunde. Kampen skal spilles på Mjøndalen stadion den 16. november. Vinneren av den kampen får spille om eliteserieplass mot Brann som endte på 14. plass i årets eliteserie.

– Vi får nullstille oss frem mot neste kamp. Vi har gode sjanser til å slå Bærum. Vi er i ordentlig god form om dagen, sier Hansen.

Mjøndalen møtte Bærum i siste serierunde i førstedivisjon forrige helg. Den kampen endte 1–1.