Håvard Bøkko - Håvard Bøkko skal pendle til Arendal. - Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

Håvard Bøkko skal pendle til Arendal.

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

Bøkko får Skarli som trener

Håvard Bøkko (25) skal ha treningsbase i Arendal og får Sondre Skarli (25) som trener i oppkjøringen til kommende sesong.

Bøkko vender tilbake til forbundslaget etter en sesong med privatlaget Team CBA.

– Stor utfordring

Forbundslaget deles inn i fire baser; tre i Norge og en i Finland. Bøkko bor i Hole kommune i Buskerud og har selv valgt å pendle til Arendal.

– Jeg blir treneren hans. Det blir en stor utfordring, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Dette betyr mye for skøytesporten i Arendal, og det sier litt for miljøet at vi blir base for landslaget, sier Skarli til Fædrelandsvennen.

– Naturlig med base i Arendal

Oslo og Bergen blir de to andre basene i Norge. Landslagssjef Jarle Pedersen skal ha ansvaret i Bergen, mens Edel There Høiseth trener løperne på Østlandet.

– Det er naturlig at vi får en base i Arendal. Trener Sondre Skarli og flere av løperne på elitelaget, bor i det området, sier landslagssjefen.

(NTB)

Flere nyheter

Hør alle sendingene

NRK Østafjells, Drammen - Foto: Odd Vegard Kandal / NRK
Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Buskerud

Se TV-sendingene

NRK Østafjells logo

NETT-TV: Alle TV-sendingene fra NRK Østafjells

TV og radio

Helsekostfirmaet Uno Life innstiller telefonsalg av sine produkter.
Forbrukerombudet har fått rekordmange klager på selskapet, som har lokket med gratisprøver, men senere har krevd flere tusen kunder for store beløp. Daglig leder i selskapet nekter for at de driver ulovlig:
Norsk Titanium på Eggemoen har utviklet en ny type teknologi
Ola Vigen Hattestad tror nykommeren på spintlandslaget, Sondre Turvoll Fossli, vil få sitt internasjonale gjennombrudd i år. Og etter dagens testløp i Holmenkollen er det vanskelig å være uenig.