Slik stryker du bunadsskjorta Dynkeflaske, strykearm og en god dose tålmodighet. Det er ingrediensene i en perfekt strøket bunadsskjorte. Av Marthe Synnøve Susort Johannessen
Dyppe eller gnikke? Hvilken type bunadssølv du har, avgjør hvilken pussemetode du skal bruke. Av Arne Kristian Gansmo og Tom Erik Sørensen
Fine forberedelser til 17. mai Nasjonaldagen er en dag hvor vi liker å møtes og spise godt sammen. Men det er ikke fullt så festlig å stå på kjøkkenet i timesvis. Start allerede nå og gjør dine forberedelser. Av Siri Bjelland Berven
Flekkfjerning på finstasen Kaffe eller bløtkake på stakken behøver ikke bety total katastrofe. Her er noen førstehjelpsråd for flekkfjerning på finstasen. Av Tor Risberg
Sliter du med 17. mai-sangene? Sliter du med tekstene på de forskjellige 17. mai-sangene? Vi hjelper deg med å lære de aller viktigste. Av Kim Nystøl og Tonje Bergmo
Slik bruker du flagget I mai flagrer det flagg over hele landet. Men kan du flaggreglene? Når skal det opp, når må det ned? Hva skjer om flagget faller på bakken? Av Øyvind Wik-Eng og Tonje Bergmo
Gå inn skoene før 17. mai Gni sprit på skinnskoene for å forme dem etter føttene, anbefaler skomaker. Av Karina Kaupang Jørgensen